FAQ

Om forhåndssalget

Vil kortet mitt belastes når jeg legger inn forhåndsbestillingen?

Når du forhåndsbestiller vil kredittkortet ditt belastes for hele beløpet, dette er kun en reservasjon så du får pengene tilbake dersom du skulle ombestemme deg.

 

Kan jeg kansellere bestillingen min hvis jeg ombestemmer meg før produktet sendes?

Ja, du kansellerer bestillingen din ved å sende en e-post til hello@selahsleep.com. Deretter vil du motta en bekreftelse på kanselleringen og full refusjon.

 

Når vil jeg motta min søvnklokke?

Vi jobber på for å få produktet ferdig for masseproduksjon (i Norge), og vil sende deg søvnklokken 1. desember i 2024. 

 

Hvor nærme er dere å være ferdig?

Vi er for øyeblikket i sluttfasen av prototyping, og alle nøkkelfunksjoner er låst. Vi er i ferd med å avgjøre alle de siste komponentene, og jobber denne vinteren med å fullføre endelige kvalitetstester og godkjenninger.

 

Om søvnklokken

 

Hva er en søvnklokke?

En søvnklokke er en enhet ved sengekanten designet for å hjelpe deg med å oppnå en rolig sinnstilstand og mestre søvnen - hele veien fra avspenning om kvelden til oppvåkningen.

Om kvelden og gjennom natten få du lydspor som meditasjoner, musikk, søvnhypnose og veilede pusteøvelser - på en skjermfri måte. Om morgenen vekker den deg i tråd med biologien din, med et gradvis oppvåkningslys og lyder som starter mildt og bygger seg opp. Du kan sette opp en morgenrutine som starter automatisk etter alarmen (f.eks. en meditasjon, en motiverende lesning eller en optimistisk spilleliste), slik at du får støtte til å starte dagen du på akkurat den måten du ønsker.

 

Hva er forskjellen mellom en søvnklokke og en vanlig vekkerklokke?

Mens vanlige vekkerklokker kun gjør jobben med å vekke oss, er søvnklokken designet for å hjelpe deg med å oppnå en rolig sinnstilstand og å mestre hele søvnen – hele veien fra å legge vekk mobilen før leggetid og roe ned til å fullføre morgenrutinen.

Les mer om forskjellen mellom søvnklokken og klassiske vekkerklokker i denne artikkelen.

 

Hva slags lydinnhold hører med?

Ved lansering vil du ha tilgang til et utvalg av meditasjoner, pusteøvelser, veilede avspenningsteknikker, lydlandskap osv. Du kommer til å finne både engelsk og norsk lydinnhold i appen.

Har du noe lydinnhold du er spesielt glad i? Send oss gjerne drømmelisten din med lydinnhold til hello@selahsleep.com - så tar vi det med oss som inspirasjon til produksjon!

 

Hvilket lydinnhold vil være tilgjengelig i fremtiden?

Målet vårt er å gjøre alt lydinnhold du trenger tilgjengelig gjennom gjennom din søvnklokke. Dette inkluderer ikke bare meditasjoner og søvn-hjelp, men også musikk og lydbøker. Mye av dette innholdet vil være tilgjengelig allerede ved lansering, men vi fortsetter å utvide biblioteket kontinuerlig.

På sikt vil du også få mulighet til å abonnere på premium lydinnhold, med ekstra lydinnhold utover det som følger med søvnklokken. 

Vi ønsker å gi deg innhold og øvelser fra verdens fremste tankeledere innen velvære og selvutvikling. Vi vil også lage programmer i form av kvelds- og morgenrutiner for å hjelpe deg med å bevege livet ditt i den retningen du ønsker – enten det er mindre stress, bedre fokus, bedre søvn eller et mer positivt tankesett.

 

Om hvordan den virker

 

Kommer den med et onboarding-program?

Ja. Første gang du setter opp søvnklokken din blir du anbefalt et onboarding-program med kvelds- og morgenrutiner. Dette onboardings-programmet vil introdusere deg til noen av teknikkene Selah tilbyr, og sette deg opp for suksess

 

Hvordan setter jeg opp en rutine på min rolige klokke?

For å sette opp en rutine bruker du Selah-appen. Her kan du bla gjennom lydinnholdet, legge til det du vil inkludere i rutinen din, og justere innstillinger som alarmtid og -tone.

Mer informasjon om hvordan du setter opp en rutine i Selah-appen kommer.

 

Hører det med en app?

Ja. Du setter opp søvnrutinene dine i selve Selah-appen.

 

Hvordan bruker jeg den hvis jeg sover med en partner?

Hvis du sover med en partner og ønsker å bruke søvnklokken uten å forstyrre, eller la de til å lytte til rutinene dine, har du muligheten til å koble søvnklokken til bluetooth-hodetelefoner.

Hvis du og din partners rutiner og personlige preferanser stemmer overens, er det å bruke søvnklokken sammen et annet alternativ.

 

Kan jeg koble til et bluetooth-headset?

Ja. Alt lydinnhold vil da spilles av gjennom øretelefonene, bortsett fra alarmtonen som spilles av gjennom høyttaleren for å sikre at du våkner til planlagt tidspunkt.

 

Går det an å slumre?

Ja det kan du. Gå til innstillinger i Selah-appen din og aktiver slumrefunksjonen.

 

Hvordan fungerer blackout-modus?

Blackout-modus slår av klokkevisningen på søvnklokken for å sikre null lysutslipp på soverommet. Ikke bekymre deg, den er fortsatt aktiv og vil vekke deg om morgenen.

 

Hva skjer om den ikke fungerer som den skal?

Hvis den ikke fungerer som den skal ved ankomst, prøv trinnene nedenfor.

  • Kontroller at strømledningen er riktig tilkoblet
  • Slå av enheten ved å ta ut strømforsyningen
  • Vent i ti sekunder
  • Start enheten på nytt ved å koble til strømledningen igjen

Hvis enheten din fortsatt ikke fungerer som den skal, vennligst kontakt oss på hello@selahsleep.com. Hvis vi ikke løser problemet, kan du returnere enheten og motta en ny gratis.

 

Hvilket innhold er tilgjengelig på min Selah ved lansering?

Ved lanseringen vil du ha tilgang til et bredt spekter av meditasjoner, pusteøvelser med mer. Du vil også ha tilgang til musikk, podcaster og lydbøker.

 

Om bestillingene

Hva er kundegarantien?

Du får 60 dagers fornøydgaranti fra leveringsdagen, slik at du kan prøve produktet fritt for risiko.

 

Hva om jeg ønsker å returnere den?

Du får gratis retur og full refusjon innen disse 60 dagene.

 

Sender dere til andre land enn Norge?

Nei, ikke ennå. Men stay tuned – vi går globalt etter lanseringen i Norge.

 

Når sender dere til andre land enn Norge?

Vi sender til andre land enn Norge så snart våre produksjonslinjer er satt opp for skalering. Hold deg oppdatert på hvilke land vi sender til via vår nettside eller e-postliste.

 

Når sendes bestillingen min?

Søvnklokken din er på vei til deg denne våren. Nøyaktig når avhenger av hvilket parti av forhåndssalget du var med i.

 

Når og hvordan blir jeg informert om det nøyaktige tidspunktet?

Du vil bli informert på e-post i god tid (1-3 måneder) før du mottar din søvnklokke.

 

- Selah Sleep