“Endelig, en følelse av rom og letthet i begynnelsen av dagen min”

“Endelig, en følelse av rom og letthet i begynnelsen av dagen min”

"Jeg er forelsket i Selah. Endelig stod jeg opp om morgenen til den tiden jeg hadde tenkt, og hadde en følelse av rom og letthet på starten av dagen min!" // Henriette

Henriette og Christoffer harHenriette er så begeistret for hvordan hun så enkelt stod opp om morgenen at hun peker på stedet hvor hun ble veiledet til å gå i slutten av lydsporet 🤩

 

Henriette og Christopher har testet en prototype av søvnklokken i litt over en uke, og vi er imponert over opplevelsen deres. Christine Øvstedal var så heldig å tilbringe en time hos parret for en prat om Selah og opplevelsen deres ☕️

 

Søvnklokken fra Selah med wakeup light på et nattbordVi er så glade for at dere elsket opplevelsen Henriette og Christoffer. Vi gleder oss til å følge søvnreisen deres videre!

 

Opp av senga på første ring

Henriette er et solskinn av et menneske, men sliter virkelig med å stå opp om morgenen. I hennes egne ord er hun en zombie om morgenen, og kommer seg aldri opp "til å kunne ha tid til en fin og lang dusj, en kopp kaffe og for å ikke stresse av gårde til jobb". Men det skjer sjelden.

 

Henriette og Christoffer drikker kaffe og mimrer over testing av prototype

Henriette kom seg ut av sengen på første ring takket være lydspor for morgen fra søvnklokken! Lydsporene starter automatisk etter at alarmen skrus av.

 

"Ved å følge veiledningen i lydsporet forplikter jeg meg bare til å stå opp, sakte og på en beroligende måte, og det føles overkommelig. Men, når jeg først er oppe, kan jeg like gjerne gå på badet - og så er jeg oppe og starter dagen på den måten jeg hadde tenkt!"

Tusen takk Henriette og Christoffer, vi ser frem til å høre mer om erfarinene deres når søvnklokken lanseres og den får en permanent plass på nattbordet.

 

Les mer om ulikhetene på en vekkerklokke med lys og en søvnklokke her.

Tilbake til bloggen