Vekkerklokke med lys på et nattbord ved siden av en seng med oransje sengegavl

Vekkerklokke med lys eller en søvnklokke?

Med en søvnklokke får du en vekkerklokke med lys som også gir deg lydinnhold fra et helt unikt lydbibliotek for søvn, ro og velvære. Den tilhørende appen minner deg på å legge vekk telefonen om kvelden, for å hindre uønsket mobilbruk på sengen.

Søvnklokken beskytter søvnen din og legger opp til et skjermfritt soverom, for å sikre dypere hvile og bedre dager.

Vekkerklokke med lys

 

Hva er fordelene med en vekkerklokke med lys?

Fordelene med å bruke en søvnklokke med lys er mange. Med wake-up light får du en myk og gradvis økning i lysstyrke mens du våkner, som etterligner en naturlig soloppgang. Dette kan faktisk bidra til å stabilisere kroppens biologiske døgnrytme, samt forbedre din generelle søvnkvaliteten over tid. 

I tillegg, ved å gi hjernen din et signal om nå er det på tide å våkne, kan du oppleve økt fokus og konsentrasjonsevne i løpet av dagen.

Spesielt når dagslyset er begrenset om vinteren kan en wake-up light hjelpe deg med å tilpasse deg endringene i årstidene og bekjempe vinterdepresjon.

Til slutt vil et godt oppvåkningslys påvirke humøret og energinivået ditt positivt og hjelpe deg med å føle deg mer opplagt, som igjen kan ha en positiv effekt på dagene dine.

Vekkerklokke med lys
Søvnklokken er en vekkerklokke med lys som gir deg tilgang til lydinnhold skjermfritt ved sengekanten. Oppvåkningen er skånsom og sklir behagelig over i en valgfri morgenrutine.

 

Våkne enklere

Selah vekker deg skånsomt med soloppgang og beroligende lyder for å gjøre det lettere å komme seg ut av sengen. Med søvnklokken har du muligheten til å velge i et stort bibliotek med spesiallaget lyd for å få den beste oppvåkningen på markedet. Dette fører ofte til en mer opplagt start på dagen og reduserer trangen til å slumre.

Spesialdesignet lydinnhold sammen ved funksjonalitet for vekkerklokke med lys  har du en oppskrift på å holde motivasjonen oppe gjennom vintermånedene. 

 

Morgenrutine

Hva vil skje når du begynner hver dag med et positivt tankesett? Du kan velge i et stort utvalg med ulike lyder for morgenrutiner. Rutinen starter automatisk etter alarmen går av. Vekkerklokke med lys

Hva er den beste måten for deg å våkne på? Enten du liker å starte dagen med meditasjon, musikk eller annen lyd så har vi noe som passer for deg!

vekkerklokke med lys 

Vekkerklokke med lys

God søvn og er en hjørnestein i et sunt liv og spiller en avgjørende rolle for den fysiske og psykiske helsen din, i tillegg til kognisjonen.

 

Deiligere og raskere å sovne

Få tilgang til lydspor som hjelper deg med å redusere stress. Når kropp og sinn er avslappet er det lettere å sovne og oppnå dyp søvn.

Med en søvnklokke har du ikke bare funksjonalitet for wake-up light, men du får også tilgang til lydinnhold for å roe ned på kvelden. Eksempler på lydinnhold kan være søvnhypnose, rolig søvndyssende musikk, avspenningsteknikker, osv.

Søvnklokken er som en vekkerklokke med lys

Skjermfritt soverom

Selah-appen minner deg på å legge vekk mobilen om kvelden for å verne om søvnkvaliteten din. Skjermtid før sengetid kan forstyrre søvnmønstrene og ha en negativ innvirkning på ditt generelle velvære.

Ved å droppe skjermer på soverommet skaper du en dedikert plass til hvile og søvn. Dette fungerer som en grense mellom deg og den digitale verdenen, og lar sinnet ditt slappe av og forberede seg til dypere hvile og healende søvn.

 

Vekkerklokke med lys

Forhåndssalget er kun tilgjengelig i Norge - bli en av de aller første i verden til å oppleve søvnklokkens magi.

 

Har du spesielle ønsker? Send oss en mail så får vi det med! 

Vekkerklokke med lys

oppvåkningslampe

wake-up light

Tilbake til bloggen