Søvnklokken lyser som en vekkerklokke med lys på et beige nattbord ved siden av en seng

Velg riktig: Vekkerklokke med lys eller en søvnklokke?

 Med en søvnklokke får du en vekkerklokke med lys som også gir deg lydinnhold fra et helt unikt lydbibliotek for søvn, ro og velvære. Den tilhørende appen minner deg på å legge vekk telefonen om kvelden, for å hindre uønsket mobilbruk på sengen.

Søvnklokken beskytter søvnen din og legger opp til et skjermfritt soverom, for å sikre dypere hvile og bedre dager.   

  

Hva er fordelene med en vekkerklokke med lys?

Fordelene med å bruke en søvnklokke med oppvåkningslys er mange. Med wake-up light får du en myk og gradvis økning i lysstyrke mens du våkner, som etterligner en naturlig soloppgang. Dette kan faktisk bidra til å stabilisere kroppens biologiske døgnrytme, samtidig som det kan forbedre din generelle søvnkvalitet over tid. 

I tillegg, ved å gi hjernen din et signal om at det nå er på tide å våkne, kan du oppleve økt fokus og konsentrasjonsevne i løpet av dagen. 

Spesielt når dagslyset er begrenset om vinteren kan en wake-up light hjelpe deg med å tilpasse deg endringene i årstidene og bekjempe vinterdepresjon.

Til slutt vil et godt oppvåkningslys påvirke humøret og energinivået ditt positivt og hjelpe deg med å føle deg mer opplagt, som igjen kan ha en positiv effekt på dagene dine.

Les mer om fordelene med oppvåkningslys i artikkelen Hvorfor er wake up light så viktig.

 

Søvnklokken har funksjonene til en vanlig vekkerklokke med lys (wake up light) i tillegg til søvnassistanse og morgen- og kveldsrutine

Søvnklokken er en vekkerklokke med lys som gir deg tilgang til lydinnhold skjermfritt ved sengekanten. Oppvåkningen er skånsom og sklir behagelig over i en valgfri morgenrutine.

 

 

Start dagene dine på en fantastisk måte

Selah vekker deg skånsomt med soloppgang og beroligende lyder for å gjøre det lettere å komme seg ut av sengen. Med søvnklokken har du muligheten til å velge i et stort bibliotek med spesiallaget lyd for å få den beste oppvåkningen på markedet. Dette fører ofte til en mer opplagt start på dagen og reduserer trangen til å slumre.

Med spesialdesignet lydinnhold sammen ved funksjonalitet for vekkerklokke med lys har du en oppskrift på å holde motivasjonen oppe gjennom vintermånedene. 

 

Energiboost med en morgenrutine

Hva vil skje når du begynner hver dag med et positivt tankesett? I Selah-appen kan du velge i et stort utvalg med ulike lyder for morgenrutiner. Mange av disse er laget for at du skal kunne starte dagen med mentaltrening og et tankesett som støtter deg i ta fatt på dagen med energi, optimisme og motivasjon.

Rutinen starter automatisk etter alarmen går av, ved kun et trykk. Det som er så kraftfullt med å starte dagene dine på denne måten er at hjernebølgene er ekstra lave om morgenen, derfor er hjernen din ekstra mottagelig for påvirkning fra utsiden i denne stunden. 

Hva er den beste måten for deg å våkne på? Enten du liker å starte dagen med meditasjon, musikk eller annen lyd så har vi noe som passer for deg!

 Vekkerklokke med lys følger med søvnklokken - her med vindu i bakgrunnenGod søvn og er en hjørnestein i et sunt liv og spiller en avgjørende rolle for den fysiske og psykiske helsen din, i tillegg til kognisjonen.

  

Er du klar for å sovne raskere?

Få tilgang til lydspor som hjelper deg med å redusere stress. Når kropp og sinn er avslappet er det lettere å sovne og oppnå dyp søvn.

Med en søvnklokke har du ikke bare funksjonalitet for wake-up light, men du får også tilgang til lydinnhold for å roe ned på kvelden. Eksempler på lydinnhold kan være søvnhypnose, rolig søvndyssende musikk, avspenningsteknikker, osv.

 

Søvnklokken sammen med medfølgende søvn-app

Søvnklokken holder soverommet ditt skjermfritt

En av de tingene som skiller Selah fra vanlige wake up-lights og andre vekkerklokker med lys er at Selah også støtter deg med å redusere scrolling og mobilbruk på soverommet. Selah-appen minner deg på å legge vekk mobilen om kvelden for å verne om søvnkvaliteten din. Skjermtid før sengetid kan forstyrre søvnmønstrene og ha en negativ innvirkning på ditt generelle velvære.

Ved å droppe skjermer på soverommet skaper du en dedikert plass til hvile og søvn. Dette fungerer som en grense mellom deg og den digitale verdenen, og lar sinnet ditt slappe av og forberede seg til dypere hvile og healende søvn.

 

Vekkerklokke med wake up light på et soverom med morgensol

Forhåndssalget er kun tilgjengelig i Norge - bli en av de aller første i verden til å oppleve søvnklokkens magi.

Vekkerklokke med lys

wake-up light

Vil du lære mer om fordelene med Wake-up light? Les Styrk helsen med Wake-up light her.

 

Tilbake til bloggen