Selah Sleep fikk besøk av prins Daniel av Sverige og hans delegasjon

Selah Sleep fikk besøk av prins Daniel av Sverige og hans delegasjon

Så hyggelig for oss i Selah Sleep at delegasjonen til prins Daniel fra Sverige ønsket å stoppe utenfor Selah-kontoret på Startuplab. 

Maria With Hoen startet med fortelle: “Vi brenner for god søvn, og utvikler denne søvnklokken - som er det beste av ny søvnforskning i ett produkt. Den hjelper deg med å fjerne søvnforstyrrelser som blålys og droppe kveldsscrolling på mobilen og heller ta i bruk forskningsbaserte lydspor for skikkelig god søvn og oppvåkning. Det vet vi har en svært positivt effekt også på psykisk helse”.

 Prince Daniel og Sweeden gets a Calm Clock from Selah Sleep for his birthday"Og så vil vi ønske prinsen gratulerer med dagen på etterskudd. I gave hadde vi elsket å gi en ferdig søvnklokke - men siden vi fortsatt utvikler de, får du heller en mock-up, som vil bli erstattet av den ekte søvnklokken så snart den er på markedet," fortalte Maria entusiastisk.

 

Videre presenterte Christien Øvstedal: “Her er vår nyeste prototype - og vil dere høre noe kult? I går ringte en pappa til oss, og fortalte at hans 12 år gamle datter, som har søvnproblemer og angst, fikk sin første gode natt på lenge da hun testet søvnklokken. Denne typen historier motiverer oss veldig!”

Prins Daniel av Sverige og hans delegasjon stopper innom Selah-kontoret for å høre om søvnklokken som hjelper til med både god søvn, og avspenning og deilig oppvåkning.Søvnklokken må vises frem og den bringer frem både nysgjerrighet og entusiasme, flere begynner å glede seg til den finnes på markedet.

 

Til neste år kommer den ut på markedet - men for å få den ut fort er det viktig at vi kan lukke investor-runden snart - her er det fortsatt er mulighet til å bli med. Hvis du, eller noen du kjenner, ønsker å vite mer om Selah og investere, så ta kontakt med Christine på LinkedIn eller e-post.

 

Takk for oss og god søvn!

 

Les mer om ulikhetene på en vekkerklokke med lys og en søvnklokke her.

 

Tilbake til bloggen